Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη «σπάει» τη σιωπή της

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη «σπάει» τη σιωπή της την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου από το βήμα της εκδήλωσης «ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» που διοργανώνει το Ελληνικό παράρτημα της της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Στην πρώτη δημόσια παρουσία και ομιλία της, μετά την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, παρουσία της Επιτετραμμένης της Πρεσβείας των ΗΠΑ Kate Mary Byrnes, θα αναπτύξει  ως κεντρική ομιλήτρια τις απόψεις της για την σημασία της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια. Την εκδήλωση θα προλογίσει η πρόεδρος της Ένωσης κα Αφροδίτη Μπλέτα, ενώ το συντονισμό θα έχει η Αντιπρόεδρος της Ένωσης κα Εύη Τατούλη.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Γυναικών – European Union of Women – ιδρύθηκε το 1953. Στόχος της είναι να επιτρέψει στις γυναίκες να συμβάλουν στο διεθνές γίγνεσθαι και να τονώσει το ενδιαφέρον τους για τα κοινά και τις ευρωπαϊκές υποθέσεις.

Η EUW έχει συμβουλευτικό καθεστώς στο Συμβούλιο της Ευρώπης και στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών (ECOSOC). Συμβάλλει στο έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μέσω και των εθνικών βουλευτών του τμήματος Γυναικών του ΕΛΚ με το οποίο η Ένωση έχει δημιουργήσει την «Ομοσπονδία Γυναικών Ευρώπης -EWA».

Το Ελληνικό τμήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2016 και αποτελεί πλήρες μέλος της EUW.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here